2024. április 18. - Andrea, Ilma

Börtönbe bulizta magát a kapus

Két és fél óráig egy chicagói őrszobán volt őrizetben Oswaldo Sanchez, a mexikói labdarúgó-válogatott kapusa, miután botrányosan ünnepelte csapata győzelmét szállodai szobájában.
2008. június 10. kedd 13:24 - Hírextra
A 89-szeres válogatott hálóőr és társai hoteljük egyik szobájában mulatoztak a Peru ellen 4-0-ra megnyert barátságos találkozót követően, amikor a hotel más lakói nem bírták tovább a zajongást és panaszt tettek. A kiérkező rendőrök felszólították a futballistákat, hogy fejezzék be a dáridózást, Sanchez azonban - valószínűleg az elfogyasztott komoly mennyiségű alkohol hatására - nem éppen udvariasan kérte ki ezt magának, mire rögtön őrizetbe vették.

A válogatott csapatkapitányát két és fél óra után 1000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték, de július 11-én meg kell jelennie a bíróságon.

Az új mesterrel, a svéd Sven-Göran Erikssonnal készülő mexikóiak vasárnap játsszák első világbajnoki selejtező mérkőzésüket Belize legjobbjai ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását