2024. április 27. - Zita

Putyin a bugyin

A patriotizmus az oroszoknál mindig is nagy divatnak örvendett, sőt még határaikon túlra is eljut. Elég, ha arra gondolunk, milyen menő volt 1-2 éve az „CCCP” feliratú póló, hiszen boldog-boldogtalan abban flangált.
2008. június 9. hétfő 18:59 - Zelenij Linda
De most itt az új őrület, amit egy mindössze 20 éves fiatal tervezőnő, Antonyina Sapovalova álmodott meg. A kollekciójának az „Oroszország” fantázianevet adta. E darabokkal elsősorban az orosz öntudatot, és összefogást szerette volna erősíteni. Emellett nem rossz országimázs-építésnek vagy reklámnak sem, és egyfajta garancia az orosz termékek minőségére is.

A kollekció darabjai különféle szláv motívumokkal színesítették, amik közt megtalálható a szoknya, a nadrág vagy akár a blúz is. De a legmeghökkentőbb minden bizonnyal a fehérnemű-garnitúra volt, abból is leginkább azok a darabok, amelyek Putyint éltetik. «Вова, я с тобой!» azaz „Vova (Vladimir becézése oroszul) , én veled vagyok”.

Amellett, hogy ezzel nyíltan támogatja Putyin elképzeléseit, megfűszerezi egy kis pikantériával és kétértelműséggel is, amit nyilván nem kell magyarázni.

Érdemes lenne megfontolni eme darabok magyar megfelelőjét is a „Feri, Viki… (kinek melyik szimpatikus) veled vagyok”-kivitelben, vagy esetleg egy csini „Ibi szeretünk”-kalapot, elvégre egy kis vidámság mindenkire ráfér.

Ezek a ruhák Medvegyev tetszését is elnyerték, ugyanis ő is vett magának egy Sapovalova által kreált pólót. Bár a putyinos bugyit valószínűleg kihagyta, révén hogy csak női kivitelben létezik. De talán valaki gondol majd a pasikra is, és piacra dob pár Gazpromos boxert is…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását