2024. május 8. - Mihály

Bakonycsernyét elöntötte az iszap

Elöntötte Bakonycsernye útjait az iszap a heves esőzés következtében, a csaknem 40 centiméter vastag sárréteg eltávolításán tűzoltók, a közútkezelő szakemberei és helybeliek dolgoznak folyamatosan - mondta el az MTI-nek a Fejér megyei község polgármestere
2008. június 9. hétfő 06:40 - Hírextra
Turi Balázs (független) hozzátette: fél óra alatt csaknem 40 milliméternyi eső zúdult a falura, utána is folyamatosan esett az eső, s mivel a belvíz-elvezető rendszer nem tudta elnyelni a szőlőhegyekről lezúduló vizet és iszapot, az több utcában "megemelte" az aszfaltot, és megrongálta a házak előtti, az árkokon átvezető hidak egy részét is.

Tűzoltók, közútkezelő szakemberek, valamint száznál több helybéli tisztítja az utat, tolja le az iszapréteget. A valamivel 18 óra után megkezdődött munka eredményeként este fél kilenc körül már megindulhatott a forgalom a falun átvezető úton.

A kár mértékéről egyelőre nem tudott nyilatkozni a polgármester. Bakonycsernyénél csaknem minden heves esőzésnél hasonlóan súlyos gondok jelentkeznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását