2024. április 26. - Ervin

Profi boksz: Caballero KO-val védte meg címét

Kiütéssel őrizte meg nagyharmatsúlyú világbajnoki címét a WBA szervezetnél a panamai Celestino Caballero, aki a 12. menetben vetett véget venezuelai kihívója, a hazai ringben fellépő Lorenzo Parra elleni összecsapásnak.
2008. június 8. vasárnap 16:12 - Hírextra
Caballerónak egy döntetlen és két vereség mellett ez volt a 29. diadala, amiből 19-et nyert meg KO-val. Riválisa, aki a légsúlyú kategóriában korábban világbajnoki elsőségig vitte, most kapott ki másodszor, miközben 28 győzelméből 18-at kiütéssel aratott.

Az amerikai Paul Williams visszaszerezte vb-övét a WBO váltósúlyú kategóriájában, miután a nyitómenetben kétszer is padlóra küldte az őt korábban pontozással verő és titulusától megfosztó Puerto Ricó-i Carlos Quintanát a Connecticut állambeli Uncasville-ben.

Nem sikerült ugyanakkor a címvédés a WBO kispehelysúlyú világbajnokának, a mexikói Daniel Ponce de Leonnak, akit a Puerto Ricó-i Juan Manuel Lopez detronizált, meglepetésre már az első menetben feladásra késztetve ellenfelét az Atlantic Cityben rendezett összecsapáson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását