2024. április 29. - Péter

Kóka János: az eredmény jogszerű és tiszta

A verseny lezárult, az eredmény teljesen jogszerű és tiszta, az SZDSZ elnöke Fodor Gábor. Szeretném, ha mindenki ehhez alkalmazkodna a jövőben, én is ezt fogom tenni és együtt fogunk dolgozni a párt érdekében - mondta az SZDSZ elnökválasztási eredményének
2008. június 7. szombat 16:48 - Hírextra

Hozzátette: hétfőn leülnek Fodor Gáborral és arról beszélnek: miként tudják egyesíteni erőiket ahhoz, hogy az SZDSZ biztosan bekerüljön az európai és a magyar parlamentbe. "Mindenről meg fogunk állapodni és együtt fogunk működni, én ezt fogom ajánlani az elnöknek" - mondta Kóka János.

A szabad demokraták volt elnöke szerint a következő napok arról fognak szólni, hogy megállapodnak a politika tartalmáról és együtt vágnak neki az európai parlamenti és az országgyűlési választásoknak.

Arra a kérdésre, hogy milyen poszton szeretne dolgozni a párton belül, azt mondta, hogy hétfőtől arról fognak beszélni Fodor Gáborral, hogy miként tudják közösen megerősíteni az SZDSZ-t és akkor majd eldől, hogy miként képviselik azt a politikát, ami a legsikeresebb lehet a liberális párt számára.
Arra a felvetésre, hogy ha az ő támogatói kerülnek többségbe az ügyvivői testületen belül, az miként módosítja elképzeléseit, azt mondta, hogy ezentúl nem aszerint képviselik az SZDSZ politikáját, hogy ki ki mellett foglalt állást, hanem az alapján, hogy mi a legjobb a szabad demokratáknak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását