2024. április 19. - Emma

A szabad demokraták 12 ügyvivője

Megválasztották az SZDSZ 12 ügyvivőjét a párt szombati, budaörsi rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén. A posztokra 27-en pályáztak, de csak két új tag került be.
2008. június 7. szombat 19:40 - Hírextra

A testület két új tagja Gulyás József, a párt országos tanácsának elnöke és Csőzik László, az SZDSZ Új Generáció volt elnöke.

A testületből távozott Weinek Leonárd, zuglói polgármester illetve Magyar Bálint. Utóbbi nem is jelöltette a tisztújításon.

Az SZDSZ ügyvivői testületének a névsora a következő: Kóka János, Béki Gabriella, Demszky Gábor, Világosi Gábor, Wittinghoff Tamás, Horn Gábor, Szent-Iványi István, Eörsi Mátyás, Gusztos Péter, John Emese, Gulyás József és Csőzik László.

A testületnek, az SZDSZ alapszabálya alapján az ügyvivőkön kívül automatikusan tagjává válik a párt elnöke, Fodor Gábor.

Fodor Gábor azt mondta az eredmény bejelentése után: ez az a csapat, amely azért fog dolgozni, hogy az SZDSZ hitelesen és sikeresen képviselje a programját.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását