2022. október 1. - Malvin

Vesztegetéssel gyanúsítják az alelnököt

Vesztegetés alapos gyanújával gyanúsítottként hallgatták ki Gergely Zsoltot, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közgyűlésének fideszes alelnökét, állítja a HVG, az érintett az MTI megkeresésére ezt nem cáfolta.
2008. június 6. péntek 09:28 - Hírextra
A hetilap úgy tudja, hogy a Debreceni Nyomozó Ügyészség feljelentés után indított vizsgálatot, ezt követően lett gyanúsított Gergely Zsolt és további három ember.

A közgyűlési alelnök az MTI-nek csak annyit mondott: "nem kíván nyilatkozni az ügyben".
A HVG azt is megírta, hogy a vizsgálat - amely telefonlehallgatási jegyzőkönyvekre támaszkodik - azt próbálja kideríteni, történt-e szabálytalanság az önkormányzat tulajdonában lévő egykori MSZMP-székház eladása körül.

A ma Nemzetközi Kereskedelmi Központnak - megyeszerte csak ITC-nek - nevezett tizenkét szintes épületet többször próbálta értékesíteni az önkormányzat, sikertelenül. A lap szerint mindig ugyanazok jelentkeztek vevőként, az általuk felkínált ár azonban köszönőviszonyban sem volt az irányárral, a közgyűlés ezért nem adta el az épületet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását