2024. április 19. - Emma

Tévékörkép

A Magyar Televízió összesen 130 óra műsoridőben közvetít a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságról, melynek mind a 31 mérkőzését élőben adja, továbbá többek között a Híradóban is rendszeresen jelentkezik majd tudósításokkal a helyszínekről.
2008. június 6. péntek 16:15 - Hírextra
A csatorna tájékoztatása szerint a nyitónapon 17 órakor jelentkezik először a Telesport az m1-en, melyben többek között a nyitóünnepség is látható lesz. Ezt követően 18 órakor kezdődik a torna első meccse, a Svájc-Cseghország találkozó, a 20:45-kor pedig a Portugália-Törökország mérkőzés következik.

A további napokon a csoportkör első két fordulójában ugyanaz a menetrend: az első találkozó 18, a második 20:45 órakor veszi kezdetét az m1-en. A harmadik körben párhuzamosan rendeznek két-két találkozót. Ezek közül az előreláthatóan érdekesebbnek ígérkezőt az egyes, a másikat pedig az m2 sugározza. Ez utóbbi mérkőzést az m1-en ismétlésben is megtekinthetik a nézők. Egyébként az összes mérkőzést meg lehet nézni ismétlésben másnap 9 és 14 órától.

Szakkommentátorként két volt szövetségi kapitány, Bozsik Péter és Várhidi Péter, valamint a korábbi válogatott hátvéd, Bánfi János működik közre.

A Telesport mellett a Híradó és az Este is beszámol majd a történésekről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását