2024. július 24. - Kinga, Kincső

Magyar slágerek Felly K új albumán

A Budapesten és New Yorkban élő Felly K, azaz Kovács Felicia Flóra nemcsak a dzsesszt szereti, hanem a nosztalgiát is: új albumán tíz régi magyar szerelmes slágert és egy francia dalt szólaltat meg sajátos feldolgozásban.
2008. június 6. péntek 09:13 - Hírextra
Míg a dalok magyarul hangzanak el, a hangszerelés az amerikai dzsessz világát idézi. Az énekesnő ezúttal is Oláh Tzumó Árpáddal dolgozott együtt a Szeretni bolondulásig című lemezen. Nem ez az első közös munkájuk.

Balladák, szvingek, boleróritmusok szenvedélyes stílusban mesélnek a szerelemről - olyan klasszikus dallamok sajátos feldolgozásai hallhatók az albumon, mint a Halálos tavasz, a Susu bolondság, a Valaki kell, Engem nem lehet elfelejteni, Félteni kell, A boldogság és én.

A csinos, fiatal szőke Kovács Felicia Flóra egy reklám- és produkciós cég vezetője, aki a magyar fővárosban és New Yorkban is fenntart egy-egy irodát. Több lemeze jelent már meg és sikeres koncerteket adott a közelmúltban a Zeneakadémián.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását