2024. április 28. - Valéria

Elfogták a benzinkutas-gyilkosság miatt körözött férfit

Egy 2000 novemberében, Dunaföldváron történt benzinkutas-gyilkosság miatt körözték a hatóságok azt a Fejér megyei férfit, akit e hét elején fogtak el a rendőrök Budapesten - értesült a HavariaPress.
2008. június 6. péntek 12:24 - Hírextra
 A végzetes rablótámadás két másik résztvevője már évek óta börtönben ül: egyikük - egy, a rablás idején húszas évei elején járó férfi -, aki brutálisan összeverte az áldozatot, majd átvágta a torkát, jelenleg életfogytiglani szabadságvesztését tölti, legkorábban 2030-ban szabadulhat.

A gyilkosságban részt vevő társa 12 év fegyházbüntetést kapott, a harmadik bűntárs viszont - aki tankolást színlelt a helyszínen, s magában a gyilkosságban nem vett részt, ezért a bíróság csak csoportos rablás miatt ítélte el - négy éven át sikerrel bujkált a hatóságok elől.

Mint kiderült, a rablás idején 19 éves, jelenleg 27 éves férfi hamis személyazonossággal bujkált Budapesten. Az illetőt végül a főváros XVIII. kerületében sikerült elfogniuk a dunaújvárosi rendőröknek, a Nemzeti Nyomozó Iroda beosztottai segítségével. A körözött bűnöző, aki előkelő helyezéssel szerepelt az ORFK TOP 100-as körözési listáján egy másik, 1979-es születésű férfi adatait felhasználva készíttetett magának egy lakcímkártyát, és immár új személyazonossága birtokában élte mindennapjait a fővárosban, e hét közepi elfogásáig, ami után börtönbe szállították.
Forrás: HavariaPress.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását