2024. május 2. - Zsigmond

Balatoni Nyár a Híradó után

A Balatont belföldi és külföldi marketingkommunikációjában is kiemelt termékként kezelő Magyar Turizmus Zrt., és a Magyar Televízió együttműködésében idén másodszor indul a Balatoni Nyár című programsorozat. Június 7-től aktuális Balaton-parti hírekkel, p
2008. június 6. péntek 13:46 - Hírextra
A műsor friss információkat nyújt az ország első számú nyaralóhelyén zajló eseményekről, valamint programajánlatokkal, - a szálláskereséstől az eligazodásig - segíti a "magyar tengernél" nyaralókat, illetve a tóhoz készülő utazókat. Az aktualitásokról, a pontos és első kézből származó információkról a Magyar Televízió kitelepült stábja és a tó körül cirkáló riporterei gondoskodnak, akik a pécsi, szegedi és miskolci körzeti stúdió munkatársaival közösen készítik a műsort.

A Balatoni Nyár stúdióját ezúttal Balatonaligán, a kikötő mellett alakítja ki a köztévé, ahonnan - kétheti váltásban - Csorba Viktória és Gmoser Zoltán, a Híradó riporterei köszöntik a képernyő előtt ülőket.
A hét legfontosabb eseményeivel, információival - a tavalyi évhez hasonlóan - az érdeklődők idén is hetente többször a Híradó keretein belül is megismerkedhetnek.

A közlemény szerint a tavalyi műsor rendkívül sikeres volt: 2007-ben 116 helyszíni riportot, 174 programajánlót és 50 élő Híradó-bejelentkezést láthattak a nézők a nyár folyamán. A napi ötperces magazint esténként közel hétszázezren kísérték figyelemmel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását