2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Brutális csomagot kapunk "ajándékba" a kormánytól?

A Fidesz szerint a szocialisták "ajándéka" a vakációra készülő ország számára a brutális megszorítás, a brutális adóemelés és a gyermekvállalási kedvet tovább romboló intézkedések.
2009. június 25. csütörtök 12:51 - HírExtra
Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a Házbizottság délelőtti ülésén világossá vált: jövő hétfői, utolsó ülésén szavaz az Országgyűlés az ingatlanadó bevezetéséről, más adóemelésekről és a gyermektámogatási rendszer változtatásairól.

Az ellenzéki képviselő közölte: a parlament többsége várhatóan meg is szavazza majd az ingatlanadó bevezetését, az egyéb adóemeléseket és az államfő által megfontolásra visszaküldött, a gyermektámogatási rendszer változtatásáról szóló törvényt.

A Fidesz azonban nem ért egyet ezekkel az intézkedésekkel: kormányra kerülésük esetén megváltoztatják ezeket, és visszaállítják az eredeti állapotot - mondta Répássy Róbert.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

imre608
2009. június 25. 21:35
Még utoljára sarcolnak.lopnak csalnak.Gyűjtögetnek a jövő évi választásra.Ebből fizetik a sok hazugságot amit elhintenek.Ezt már előre elkúrták.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását