2024. május 3. - Tímea, Irma

Pókember megint hódított

Újabb felhőkarcolót hódított meg a "francia pókember": Alain Robert csütörtökön a The New York Times című amerikai napilap 52-emeletes manhattani épületére mászott fel. Akciójával a globális felmelegedés okozta problémákra akarta felhívni a figyelmet.
2008. június 5. csütörtök 23:02 - Hírextra
Alain szokás szerint mindenféle speciális felszerelés nélkül, csak az épület rácsozatába kapaszkodva mászott fel a több mint 300 méter magas toronyház tetejére, ahonnan azonban a rendőrök már bilincsben vezették el.

A 10. emelet környékén a "pókember" egy plakátot feszített ki "A globális felmelegedés hetente több ember halálát okozza, mint 9/11" felirattal, a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokra utalva.

A The New York Times felhőkarcolója Manhattan középső városrészének nyugati oldalán épült fel tavaly év végére. A francia pókember korábban a párizsi Eiffel-torony és a San Franciscó-i Golden Gate híd megmászásával hívta fel magára a figyelmet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását