2024. április 30. - Katalin, Kitti

Focival álcázott hatalomszerzés?

A Fidesz szerint a szocialisták saját médiabefolyásukat akarják erősíteni azzal az ügylettel, amelyben a futball-médiahálózat kiépítésével megbízott Advertum Kft. a kormány kezességvállalása mellett 5,2 milliárd forintos hitelhez juthat. Varga Mihály, csü
2008. június 5. csütörtök 14:46 - Hírextra
Zajlik a kisebbségi kormányzás végjátéka, az MSZP elindította saját kampányát, világossá vált számukra is, hogy előre hozott választások lesznek, egy választáshoz pedig médiabirodalomra, médiaépítkezésre van szükség, ezért döntöttek arcátlan módon 5,2 milliárd forint kifizetéséről - fogalmazott Varga Mihály.

Szerinte ezt a "zűrös médiavásárlást" futballal próbálják álcázni, azonban itt nem a labdarúgás a lényeg, hanem az, hogyan tud médiabefolyást szerezni az MSZP még a választások előtt. A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, hogy haladéktalanul vonja vissza az erről szóló kormányhatározatot, és azt is kezdeményezi, hogy a parlament szakbizottságinak együttes ülésén hallgassák meg az ügyben a kormány képviselőit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását