2024. április 27. - Zita

Ok nélkül vandálkodtak

Rövid időn belül elfogta a rendőrség azt a két tizenévest, akik minden ok nélkül szétvertek egy buszvárót Szolnokon, a gyanúsítottak bíróság előtt felelhetnek tettük miatt - értesült a HavariaPress. A fiatalkorúak ügyét gyorsított eljárásban intézik.
2008. június 3. kedd 18:39 - Hírextra
Hétfőn hajnali egy óra körül a Széchenyi lakótelepen lévő mentőállomás ügyeletese hívta a rendőröket azzal, hogy furcsa zajt hallottak az utcáról. Mint kiderült, az út túloldalán lévő autóbuszváró üvegtábláit két ember betörte, majd elfutottak a helyszínről. A mentősök csak annyit láttak, hogy az egyik elkövető nagyon rikító színű felső részben volt, ám a járőrök az alapján is elfogták a két fiatal elkövetőt, akik beismerték tettüket. Elmondták: egy hirtelen ötlettől vezérelve kaptak fel egy deszkát, ami a buszváró üvegének volt támasztva, majd mindketten teljes erőből belevágták az üvegtáblákba, amelyek az ütések hatására millió darabra törtek. A rendőrség gyorsított eljárásban kezdeményezte a 16 és 18 éves fiatalok bíróság elé állítását, garázdaság megalapozott gyanúja miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását