2024. április 29. - Péter

Hármasgyilkosság Makón

Három holttestet találtak egy makói családi házban, az elsődleges adatok szerint erőszakos bűncselekmény áldozatai lettek - tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t. A bejelentés szombaton este érkezett a rendőrséghez - mondta a helyszínen Szenti Szabol
2008. május 18. vasárnap 13:01 - Hírextra

A helyszíneléskor két nő és egy fiatalabb férfi holttestére bukkantak. Az áldozatokon szúrt és vágott sérülések voltak.

A holttesteket az áldozatok egyik hozzátartozója találta meg. A bűncselekmény okáról a rendőrség jelenleg nem tud felvilágosítást adni - közölte a szóvivő.

Az esettel összefüggésben a rendőrség keresi a ERE-658-as forgalmi rendszámú Opel Astra személygépkocsit. A szóvivő azt kérte, hogy aki bármilyen felvilágosítást tud adni, jelentkezzen a rendőrség 107-es segélyhívószámán.

A rendőrök a nyomozás érdekére hivatkozva nem kívántak beszélni arról, hogy az autót azért keresik-e, mert azt gyanítják, hogy azzal távozott az elkövető.

Jelenleg a helyszíni szemle, az adatgyűjtés, a tanúkutatás, és az eset körülményeinek felderítése folyik. A rendőrség több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - mondta Szenti Szabolcs.

A Makó belvárosához közeli utcát, ahol a hármasgyilkosság helyszíne található a rendőrök mindkét irányból teljes szélességében lezárták. Szombatról vasárnapra virradó éjszaka egyfolytában helyszíneltek a rendőrök, ott volt a megyei főkapitányság bűnügyi igazgatója is.

Az MTI tudósítója látta, ahogy a rendőrök nyomokat rögzítettek a ház előtt, amelyben megtalálták a holttesteket, de még az utcában, 100 méterre a helyszíntől is. A nyomok között volt vérszennyeződés, melyből DNS-mintát próbálnak nyerni a szakemberek.

Az MTI tudósítójának a szomszédok arról beszéltek, hogy az áldozatok közül az idős nő a fiatal lány nagymamája volt, a fiatal férfi pedig egy helybéli orvos fia, és az unoka udvarlója.

A fiatalok között évek óta kiegyensúlyozott, jó kapcsolat volt - állították egybehangzóan a szomszédok, akik nem hallottak semmi különös zajt szombat este, amikor a bűncselekmény feltételezhetően történt.

Makón két hónapja történt egy hasonló, három halálos áldozatot követelő tragikus eset. Március 6-án két férfi és egy nő holttestét találták meg egy makói családi házban. Abban az ügyben az elsődleges adatok szerint egy harmincéves férfi lelőtte négy évvel idősebb élettársát és egy negyvenöt éves férfit, majd reggel öngyilkos lett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását