2024. április 25. - Márk

Mit jelez a tenyerünk?

Nemcsak a formák és mélyedések, de még a bőr felülete is igen árulkodó lehet, akár férfi, akár női kezet szemlélünk. A tulajdonságok többnyire egyenes arányban állnak a testrészek által ösztönösen kiváltott reakcióval, vagyis egy finom kéz tulajdonosáról
2008. június 3. kedd 18:48 - Hírextra
Sima bőr

Akinek keze selymesen lágy, erőteljes vonzalmat érez a művészetek iránt és nem rajong a fizikai munkáért. Általában lusta, szereti a kényelmet és túlzásokba is esik az élet élvezetét illetően. Mivel a henyélés egyik kedvenc elfoglaltsága, sokkal aktívabb gondolatban, mint tettekben. Nagyon intelligens, fogékony, ezért céljait ragyogó egyéniségén keresztül éri el. Ő az, akiért szinte minden környezetében mozgó ember rajong, lenyűgözőnek tartja személyiségét.

Ha nőről van szó, akkor a lágy érintésű kéz a ravaszságot jelzi. Ennek a hölgynek törékeny megjelenése ellenére nagyon is helyén van az esze, könnyedén félrevezet másokat, és minden férfitől elvárja, hogy fizesse meg a társaságát. Persze nem közvetlenül, hanem drága utazásokon és ajándékokon keresztül. A finom kezű nők és férfiak egyaránt könnyed prédái az alkoholnak, a kábítószereknek, mert számukra mindig az élvezet első. Így ha nincs mellettük egy kontrollt tartó partner, akkor belekerülhetnek az érzéki élvezetek örvényébe.

Érdes bőr

Maga a megtestesült fizikai aktivitás, nagyon szeret mozogni, leginkább a szabadban és testét egy pillanatig sem hagyja mozdulatlanul. A három típus közül a külső hatásokra ő a legellenállóbb, nagyon erős az immunrendszere, így az olyan meghűléses betegségek, ami másokat ágyba dönt, neki meg sem kottyan.

Az sem zavarja, ha szakadó esőben, derékig érő hóban vagy viharban kell közlekednie, szemrebbenés nélkül útra kel. Izomzata jól felépített, erős, épsége magas kockázatvállalása miatt kerülhet veszélybe. Nem állnak tőle távol az extrém sportok, sokszor fel sem méri a valós rizikót. Tipikus vidéki ember, mert ott közelebb lehet a természethez, számára a városi lét lustasággal párosul.

Vastag, de nem érdes bőr

Mint mindig, a két szélsőség közötti állapot az arany középút. Ez az ember nem zárkózik el sem a szellemi, sem a fizikai aktivitástól, mindkettőt kiválóan műveli. Megvan benne az a határozottság, ami az egyensúly megtalálásához szükséges. Intelligens, tehetséges és okosan egyengeti szakmai karrierjét. Fontosnak tartja a kapcsolatokat, ezért jó baráti és szakmai viszonyokat tart fenn, melyek minden helyzetben segítik őt az előrejutásban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását