2024. május 3. - Tímea, Irma

Bepanaszolják a vallásrendőrséget

Panaszt akar tenni egy idős szaúd-arábiai asszony az iszlám vallásrendőrség ellen, amely - állítása szerint - hamisan gyanúsította meg azzal, hogy szexuális viszonyt folytat egy 23 éves fiatalemberrel.
2008. június 3. kedd 13:26 - Hírextra
A 75 éves asszony egyedül él, és alkalmanként megkérte elhunyt férje unokaöccsét, hogy vásároljon neki kenyeret. A tiszta erkölcsök felett őrködő vallásrendőrség azonban úgy vélte, hogy intim kapcsolat van a két ember között, és a fiatalember nem egyszerűen kenyeret visz esténként az idős asszonynak. Két erkölcscsősz erre hivatkozva őrizetbe vette a férfit, és azzal a trükkel, hogy egy jótékonysági szervezettől jöttek, bejutottak az asszony házába is, amelyet felforgattak terhelő bizonyítékok után kutatva.

A felháborodott asszony az al-Vatan című szaúdi napilapnak elmondta: ő maga nagyon egyszerű körülmények között, szegénységben él, és a vallásrendőrség feltehetően emiatt érzi úgy, hogy hatalmában áll rajta mulatni és következmények nélkül nevetség tárgyává tenni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását