2024. július 17. - Endre, Elek

Biztonságos berlini buli

A Brandenburgi Kapunál tartják idén is a legnagyobb európai szilveszteri partit. A ma még karácsonyi hangulatot árasztó emlékműhöz 1 millió embert várnak december 31-én este. A Brandenburgi Kapu környékén már napok óta parkolási tilalom van érvényben, a k
2007. december 25. kedd 09:44 - Hírextra
A német főváros szociáldemokrata belügyi szenátora, Erhardt Körting szerint - a lengyel-német határtól alig 80 kilométerre fekvő - Berlin azután is Európa egyik legbiztonságosabb nagyvárosa maradt, hogy december 21. óta nem ellenőrzik a Csehországból és Lengyelországból érkező külföldieket. Körting ugyanakkor jelezte, hogy Németországban éppen Berlinben van a legtöbb, mintegy félezer olyan létesítmény, amely "érdekes lehet" a terroristák számára. A Szövetségi Bűnügyi Hivatal a rendőrséggel és a határőrséggel közösen (civil szervezetek segítségét igénybe véve) gondoskodik arról, hogy a berliniek és az odalátogató turisták nyugodtan és biztonságban szilveszterezhessenek.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását