2024. április 26. - Ervin

Kipakolták a házat a csatornások

Kevesellték a kialkudott munkabért az alkalmi csatornajavítók, és mivel a megrendelő nem volt hajlandó többet fizetni az előre kialkudottnál, elvittek a házából értékes tárgyakat.
2008. június 2. hétfő 17:10 - Hírextra
Az eset egy balatonmáriai idős férfi portáján történt - közölte hétfőn a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Bíró Gábor elmondása szerint a károsultat a háza előtt szólította meg egy jólöltözött, húszas éveiben járó férfi, aki egy fekete Mercedes kombiból szállt ki és felajánlotta, hogy társaival megjavítja a csatornát, mert látják, rossz állapotban van.

A tulajdonos ebbe belegyezett, s miután az árban is megállapodtak, a négyfős - nyakkendős, fehér inges - társaság egyik tagja nekilátott a munkának és két óra alatt felrakott három lefolyócsatornát a házra.

Megbízójuk kifizette a korábban kialkudott összeget, ám ezt ekkor már kevesellték, s mivel az idős férfi nem akart többet fizetni, egyikük bement a házba és kiadogatta az általa értékesnek vélt dolgokat. Antik tintatartót, festményt, órát, szobrot pakoltak be a csomagtartóba, majd távoztak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását