2024. április 23. - Béla

Átgondolatlan lezárások?

Interpellációt nyújtott be Rétvári Bence (KDNP) országgyűlési és fővárosi képviselő Demszky Gábor főpolgármesternek, amelyben kifogásolja, hogy nem gondolták át több fővárosi, azon belül XI. kerületi főútvonal együttes lezárását - jelentette be maga az in
2008. június 2. hétfő 13:04 - Hírextra

A képviselő elmondta: a 4-es metró építésének és a Szabadság híd felújításának azért látott egyszerre neki a főváros, mert arra számítottak, hogy így gyorsulnak a munkálatok, de "ez nem jött be". A híd teljes felújításának befejezését egy évvel el kellett tolni, a közlekedési gondokat pedig tovább tetézi, hogy hétfőtől az év végéig lezárták a budai alsó és a felső rakpartot a Lágymányosi és az Erzsébet híd között a szennyvízgyűjtő és a metró építése miatt.

Az építkezések hatványozottan okoznak problémát az újbudaiaknak, a fővárosi lakosoknak és az agglomerációban élőknek - mutatott rá Rétvári Bence, aki szerint további gondokat okoz majd amikor - a tervek szerint - a 4-es metró fúrópajzsai elhagyják a Gellért téri állomást, teherautókkal szállítják majd el innen a kitermelt földet.

A KDNP azt kéri a fővárosi vezetéstől, hogy átgondoltabban ütemezze nagyberuházásait és éves lebontásban valósítsák meg a terveket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását