2024. április 25. - Márk

100 milliós fegyveres rablás tetteseit fogták el

Fegyveres rablás tetteseit fogták el Miskolcon, az öt elkövető 100 millió forintot zsákmányolt még márciusban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t hétfőn.
2008. június 2. hétfő 13:02 - Hírextra

A rendőrség május 27-én, illetve 28-án vette őrizetbe az öt férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a március végi különösen nagy értékre elkövetett fegyveres rablás elkövetésével - közölte Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 30-35 éves rablók fegyvernek látszó tárggyal arra kényszerítettek egy miskolci férfit és élettársát, hogy egy helyi bankfiókban korábban elhelyezett pénzüket - száz millió forintot - átadják nekik.
Miután megkapták a pénzt, elmenekültek a helyszínről, személyi sérülés nem történt.

A bíróság három rablót előzetes letartóztatásba helyezett, a másik kettő börtönbe került, mivel körözték őket, mert nem kezdték meg a rájuk korábban kirótt végrehajtandó szabadságvesztés büntetés letöltését - tette hozzá a szóvivő, aki azt is elmondta: a bűnözők kézrekerítésére felajánlott 5,5 millió forint díjat hétfőn a rendőrség visszavonta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását