2024. május 24. - Eszter, Eliza

Meglepetés!

Az évek óta Magyarországon élő és edző, korábbi Ázsia-bajnok Dmitrij Gaag nyerte a két éve életre hívott Triatlon Tour-sorozat idei első, tiszaújvárosi állomását.
2008. május 31. szombat 20:07 - Hírextra
A nyári kánikulában elrajtolt férfi mezőny versenyében a 750 méteres úszásban senki nem tudott jelentős előnyre szert tenni. Azonban a 20 km-es kerékpározás már alaposan megrostálta a mezőnyt, ugyanis egy hetes fogat közel fél perccel elszakadt a riválisoktól, s ebben az élmezőnyben volt jelen a címvédő Pocsai Balázs, a legjobb hazai triatlonosnak számító Kuttor Csaba, valamint a helyiek nagy kedvence, a korábban Tiszaújvárosban Világkupát is nyert kazah Gaag.

Az 5 km-es futás során Pocsai, Gaag és Kuttor maradt az élen, majd a táv felére a jövő heti, vancouveri világbajnokságra készülő Kuttor leszakadt. Ezt követően a 37 esztendős Gaag megmutatta, hogy még mindig igazi klasszis, ugyanis lerázta magáról debreceni vetélytársát, így ő szakíthatta át a célszalagot.
A nők versenye 16:40-kor rajtolt.

Eredmények:
férfiak:
1. Dmitrij Gaag (kazah, TVK-Mali Tiszaújváros) 54:05 p
2. Pocsai Balázs (Debreceni Sportcentrum) 54:19
3. Kuttor Csaba (UNIQA Team Miskolc) 54:58
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását