2024. április 27. - Zita

Amy Winehouse rekedt hangon tért vissza

Kilencvenezer ember előtt Lisszabonban adta első koncertjét elvonókúrája után Amy Winehouse. A Grammy-díjas énekesnő egy órát várakoztatta rajongóit pénteki fellépése előtt a portugáliai Rock in Rio fesztiválon.
2008. május 31. szombat 10:19 - Hírextra
A drogproblémákkal küzdő sztár több klasszikus soul dal mellett elénekelte a Rehab című dalát is az egyórás koncerten.

Az énekesnő végig zavartnak tűnt fellépés alatt, a dalok közben többször megállt beszélgetni a csapat tagjaival, egyszer pedig el is tűnt a színpadról. A koncert közben rekedt hangjáért is többször elnézést kért. A bal karján vágásokat lehetett látni, a jobb keze pedig be volt kötve. Amy Winehouse végül ráadás nélkül sétált le a színpadról, a koncert után nem nyilatkozott a médiának sem.

Az énekesnő harmadikként lépett a fesztivál nagy színpadára, a világsztár Lenny Kravitzet megelőzően. Amy Winehouse a tervek szerint idén nyáron több európai fesztiválon is énekel majd, magyarországi fellépésről egyelőre még nem érkeztek hírek.

A 24 éves énekesnő tavaly törölt egy brit koncertturnét és elhalasztotta amerikai és kanadai koncertjeit, azt követően, hogy az angol média beszámolt kábítószer-elvonókúráiról. A sztárt legutóbb május elején hallgatta ki a rendőrség, azt követően, hogy nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen kokain-szívás közben látható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását