2024. április 18. - Andrea, Ilma

Meglepő fordulat a Mónika ügyben

Erdélyi Mónika és Mukli Gyula szakítása legalább olyan közérdeklődésre tartott számot, mint a legújabb adóreform. Itt az újabb hihetetlen fordulat: Mónika fogy!
2009. március 18. szerda 09:01 - HírExtra
A RTL Klub műsorvezetője a szakítás után új életet kezd. Mivel a kapcsolat már jó ideje elhidegült, lelkileg csak kevésbé viselte meg a külön élet. Sőt, Mónika megtalálta benne a jó oldalt is. Mint a Blikknek elmondta, még fogyni is lehet vele!

Persze azt is hangsúlyozta, nem a családi dráma esetleg egy másik férfi kegyeinek elnyeréséért fogyott le. A zsírleadást pusztán önmagáért kezdte meg. Elárulta, borzalmasan érezte magát, hogy nem fér bele a ruháiba, így elhatározta mialatt lányával az új otthont keresi, lefogy.

A hosszú évek alatt számos diétát kipróbált már, de igazából egyik sem volt hatásos. Ezért kifejlesztett egy saját fogyókúrát, amit könyvében, a B tervben is megosztott a nyilvánossággal. Ezzel a módszerrel rövid idő alatt kilenc kilót adott le.

Ezzel persze még messze nem elégedett. A most 68 kilót nyomó hölgy, további hatot szeretne leadni, hogy felvegye a szülés előtti formáját.

Az étrendjében rendkívül sovány húsok, és sok zöldség, gyümölcs szerepel. Hat után pedig már egy falat sem csúszik le.
Forrás: Hírextra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását