2024. április 23. - Béla

Változott az Eb névsora

Csatlakozott a jövő szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra készülő orosz kerethez Alekszandr Kerzsakov, aki Pavel Pogrebnyak sérülése miatt kapott behívót.
2008. május 30. péntek 20:08 - Hírextra

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek és gondoltak rám. Kéthetes vakációból érkeztem, de fizikálisan formában vagyok, így nem lesz gond felvennem a ritmust" - mondta a Dinamo Moszkva csatára, aki korábban a Sevillát is erősítette.

Az UEFA Kupa-győztes Zenit 24 éves csatára, Pogrebnyak a szerbek elleni szerdai felkészülési mérkőzésén sérült meg: előbb szabadrúgásból vezetést szerzett csapatának a 2-1-re megnyert találkozón, majd később cserét kért, mivel megsérült a bal térde.

"Az elkövetkezendő napokban nem fog edzeni, de a kontinensviadalra talán felépül" - mondta korábban Guus Hiddink szövetségi kapitány.

Pogrebnyak eddigi kilenc válogatott fellépésén négyszer volt eredményes, idén 10 góljával jelentős szerepet vállalt a Zenit menetelésében, de a döntőben nem játszhatott eltiltás miatt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását