2024. május 3. - Tímea, Irma

Tökéletes teszt a magyar csapat elleni mérkőzés

Tökéletes teszt elé néz a jövő szombaton kezdődő Európa-bajnokságra készülő horvát labdarúgó-válogatott, legalábbis így vélekedik a szombati, magyarok elleni barátságos találkozóról Aljosa Asanovic.
2008. május 30. péntek 22:54 - Hírextra

Slaven Bilic szövetségi kapitány segítője szerint nem is választhattak volna jobb ellenfelet a kontinensviadalt megelőző utolsó erőpróbára, mert a magyarok jó formában vannak, s ezt a címvédő görögök felett aratott 3-2-es győzelmükkel is bizonyították.

"Ez a meccs választ adhat utolsó kérdéseinkre, illetve megmutathatja, miben kell még előrelépnünk a rajtig. Nagyon keményen dolgoztunk, mentálisan is erős a csapat, így készen állunk az Eb-re.

Fényes jövő előtt áll ez a gárda, de most is sikeresek akarunk lenni, nagyok az elvárásaink az előttünk álló tornával kapcsolatban" - mondta Asanovic.

A magyar válogatott szombaton 20:30-tól a Szusza Ferenc Stadionban csap össze a horvát együttessel.

A horvátok várható kezdőcsapata:

Stipe Pletikosa - Vedran Corluka, Robert Kovac, Josip Simunic, Danijel Pranjic - Darijo Srna, Niko Kovac, Luka Modric, Niko Kranjcar - Mladen Petric, Ivica Olic

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását