2024. május 4. - Mónika, Flórián

Nyár végéig elköltöznek a minisztériumok

A jövő héten kezdődik és várhatóan a nyár végéig lezajlik a minisztériumok költözése - közölte az MTI-vel a kormányszóvivői iroda pénteken. A Népszabadság információi szerint a nyár folyamán több hivatal és minisztérium elköltözik eddigi helyéről.
2008. május 30. péntek 16:38 - Hírextra
A tervek szerint a kutatás-fejlesztési tárca nélküli miniszter apparátusa a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Kossuth téri épületének egyik szintjét kapja meg, a közlekedési tárca a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Akadémia utcai épületébe kerül. A fejlesztési és gazdasági minisztérium a Honvéd-Alkotmány-Szemere utcai épülettömbjén kívül a Hold utcában is épülethez jut.

A szóvivői iroda ezzel kapcsolatban azt közölte: minisztériumok költözése várhatóan nyár végéig lezárul.

"A minisztériumok költözésénél a következő célokat tartották szem előtt: egy-egy tárca munkatársai lehetőség szerint egy helyen legyenek, az eddigi minisztériumi ingatlanok töltődjenek fel, a jelenleginél költséghatékonyabb elhelyezést biztosítva a minisztériumi dolgozóknak" - írták.

A közlemény szerint ugyancsak fontos szempont, hogy a költözés folyamata minél kevesebb kényelmetlenséggel járjon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását