2024. április 29. - Péter

Gödnek sport kell

"18 éves a gödi kosárlabda sport" elnevezéssel rendezvénysorozat indul a városban, amely a szervezők reményei szerint fellendíti Göd sportéletét. A helyi kosárlabda 2000 és 2003 között élte virágkorát, az elmúlt három évben azonban - katasztrofális anyagi
2008. május 30. péntek 17:27 - Hírextra
A pénteki sajtótájékoztatón Horváth László, a klub vezetője elmondta: a gödi sportélet szinte teljes érdektelenségbe fullad, nem jut el a város lakosaihoz, hogy milyen kivételes lehetőséggel rendelkeznek.

"A lovaglástól a kajak-kenun, focin át a kézi- és kosárlabdáig mindenféle sportot magas színvonalon űzhetnek" - fogalmazott.

Megyery Csaba, a kosárlabda-szakosztály vezetője ugyanakkor hozzátette:

"Most úgy tűnik, kilábalhat a szakosztály a gödörből. Minőségi szintre emelkedhet az utánpótlás-nevelés, és a felnőtt csapat előrejutására is számíthatunk."

Ennek érdekében kidolgoztak egy rövid távú szakmai programot, mely szerint három év alatt az összes korosztályt ismét bekapcsolják a korosztályos utánpótlás kupák vérkeringésébe, az utánpótlásbázis az eddigi 120 gyerekről 200-ra bővülhet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását