2024. április 28. - Valéria

Vitézy állítása ismét valótlan

Az egyik párt fővárosi frakcióvezetője sajtótájékoztatóján olyan e-mailekből idézett, amelyeket vélhetően a BKV rendszeréből loptak el. A valószínűleg lopott és manipulált magánleveleket a kiosztott dokumentum szerint a politikai pártnak Vitézy Dávid, a V
2008. május 29. csütörtök 11:49 - Hírextra
Vitézy Dávid szombaton a Hírszerző című internetes újságnak azt nyilatkozta: névtelen BKV-s forrásokból jutott azokhoz hozzá (forrás: http://www.hirszerzo.hu/cikk.aki_hazudik_az_lop is-_botranyt_okozott_a_tarlos_birtokaba_kerult_bkv-level.67136.html), szerdán viszont már azt állította: az e-maileket a BKV-nak korábban tanácsokat adó AAM-től kapta, amelyeknek rálátása volt a cég teljes levelezésére. Kérdés, hogy miért változott meg az állítása szombatról szerdára?

Fontos megjegyezni, hogy a fent említett sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozott és kiosztott magánlevelezés dátuma (2008. május 19.) szerint a - a valószínűleg manipulált - magánlevelek jóval azutáni keltezésűek, hogy a BKV és az AAM Zrt. szerződést bontott (2008. április 23.) Az AAM anyagok tehát véletlenül sem tartalmazhatják az említett magánlevelezést, így Vitézy Dávidhoz sem kerülhettek ezúton.

A BKV Zrt. kedden feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányságon a társaság elektronikus levelező-rendszeréből ellopott levelek miatt. A Vitézy Dávidhoz került, később általa továbbküldött és vélhetően manipulált magán e-mailek miatt a BKV Zrt. fokozott biztonsági intézkedéseket vezetett be.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását