2024. április 30. - Katalin, Kitti

Francia aranyérmet lát az osztrák jós

Olasz helyett mégis francia aranyéremmel zárul az osztrák-svájci labdarúgó Európa-bajnokság Rosalinde Haller, Ausztria leghíresebb jósa szerint. A látnok februárban még azt közölte, hogy 80 százalékra tehető az olasz diadal, az osztrákok már a csoportmecc
2008. május 29. csütörtök 11:52 - Hírextra
"A legújabb spirituális ülésen már azt az üzenetet kaptam, hogy az olaszoknál kidől egy kulcsjátékos, így 90 százalékra vehető a nagy győzelmi energiával rendelkező franciák sikere" - jelentette ki a hölgy, aki 30 éve tevékenykedik a parapszichológiában.

Ami a pontos "menetrendet" illeti, a prognózis alapján Bázelben Horvátország Portugáliával, míg Bécsben Olaszország Franciaországgal játszik elődöntőt, majd a francia-portugál finálé az előbbi válogatott sikerével végződik.

Haller korábban olyan eseményeket is megjósolt, mint a 2004-es délkelet-ázsiai szökőár vagy a 2000-ben 155 életet követelő kapruni gleccservasúttűz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását