2024. április 29. - Péter

Netfüggő Medveczky?

A díva még csak most ismerkedik a világhálóval, de nagy örömét leli benne. Medveczky Ilonának új hobbija van. A művésznő sokáig húzódozott a technikai vívmányoktól, ám nemrégiben belátta, ezek az eszközök az ő életét is megkönnyíthetik.
2008. május 29. csütörtök 14:33 - Hírextra
- Nagy csodálója voltam a technika új vívmányainak, de eddig nem mertem közelebbről megismerkedni velük. Az is sokáig tartott, amíg a mobiltelefonomat megtanultam kezelni, így a számítógépeket messziről elkerültem. Nemrégiben azonban kaptam egy laptopot, amit kár lett volna veszni hagyni. Egy informatikustól vettem órákat, így most már nagy örömömet lelem benne. Főként a kanadai és amerikai barátaimmal levelezek, de a különböző fórumokat is szívesen olvasom. Még tanuló fázisban vagyok, de napról napra jobban megy.

Ilona sajnálattal vette észre azonban, hogy az internet bizonyos téren alig különbözik az írott sajtótól.

- Olvasom a rólam szóló cikkeket és nagyon bánt az igazságtalanság, a hazugság. Persze már megtanultam, hogy nem ereszkedem le azokhoz, akik bántanak, de azért fel tud bosszantani, ha olyat látok viszont, ami nem igaz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását