2023. szeptember 30. - Jeromos

3 év alatt sok száz új munkahely Debrecenben

A budapesti központú IT Services Hungary további munkahelyek teremtését tervezi 2010-ig. A fejlesztés részeként egy 10 000 nm-es irodaházat létesítenek Debrecenben, melynek alapkövét ma helyezik el.
2008. május 29. csütörtök 16:15 - Hírextra
A 2006-ban alakult, rendszerintegrációra és informatikai outsourcingra összpontosító IT Services Hungary a T-Systems nemzetközi csoportjának magyar leányvállalata. A 2007 júniusában létrehozott debreceni telephelyen az ITSH a jelenlegi 300 fő mellé további 150 ember felvételét tervezi még az idén. A több mint 10 000 négyzetméteres irodaépület 2010-re további sok száz fiatal diplomás számára biztosít majd munkalehetőséget.

A modern létesítmény nem csupán a cég jövőbeni bővítési terveit szolgálja majd ki, hanem építészeti és környezetvédelmi szempontok szerint is különleges értéket képvisel a városban. A zöldmezős, több milliárd forint érték? beruházás során az építési terület 60%-án zöld kertfelületetek kerülnek kialakításra, a dolgozók munkába jutásának segítésére külön buszjáratok indulnak. A beruházás 3 ütemben zajlik, a befejezés 2010-re várható.

A mai eseményen részt vesz Ilosvai Péter, az IT Services Hungary ügyvezető igazgatója, Kósa Lajos, Debrecen megyei jogú város polgármestere, Nagy János, a Debreceni Egyetem prorektora és professzora és Szűcs Gyula, a HUNÉP Universal Zrt. elnök-vezérigazgatója. Ilosvai Péter ügyvezető igazgató elmondta, hogy "a Debreceni Egyetemmel kötött együttműködés egy olyan jól működő kapcsolat, melynek köszönhetőn az ITSH tehetséges fiatalokkal garantálja utánpótlását, míg a diákok megvalósíthatják jövőbeni elképzeléseiket és igazi szakmai karriert építhetnek."
Forrás: OTS-Hírvonal
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását