2024. április 27. - Zita

Sztárok és gyerekek a Főnix Csarnokban

Igazi kézilabda-csemegének ígérkezik vasárnap 18 órától a debreceni Főnix Csarnokban rendezendő Magyarország – Európa-válogatott női kézilabda-találkozó, amelyen öt világ- és öt Európa-bajnok játékost láthat a publikum.
2008. május 28. szerda 14:45 - Hírextra
A válogatott keret helyi illetőségű tagja, Szűcs Gabriella az esemény sajtótájékoztatón elmondta, óriási élmény lesz több ezer ember előtt pályára lépni a kontinens legjobbjai ellen. A DVSC-Aquaticum csapatából a román Valceához szerződött átlövő bízik benne, hogy új állomáshelyén is elégedettek lesznek teljesítményével, egyúttal biztosra veszi, hogy fog még a debreceni klubban játszani.

A magyar válogatott játékosai a bemutatót követően háromhetes szünetet kapnak Hajdu János szövetségi kapitánytól, majd június 23-tól következik a közvetlen olimpiai felkészülés.
A debreceni szervezők a gálamérkőzést megelőzően rendezik meg a Főnix Csarnokban az adidas gyermek-bajnokság leány és fiú döntőjét, előbbit 15, utóbbit 16 órától.

A fesztiválra 1200 forintért válthatók belépők, ám csoportos jegyvásárlásra is nyílik lehetőség: utóbbinál 6000 forintért 20 ember tekintheti meg a gyerekek és a felnőtt sztárok előadását.
A magyar válogatott kerete:

kapusok:
Pálinger Katalin, Herr Orsolya, Pastrovics Melinda
mezőnyjátékosok:
Vérten Orsolya, Kirsner Erika, Tóth Tímea, Szűcs Gabriella, Görbicz Anita, Ferling Bernadett, Hornyák Ágnes, Tomori Zsuzsanna, Kovacsicz Mónika, Lovász Zsuzsanna, Szamoránsky Piroska, Borbás Rita, Pigniczky Krisztina
szövetségi kapitány: Hajdu János

Az Európa-válogatott tervezett kerete:

kapusok:
PÁLINGER KATALIN, Inna Szuszlina (orosz), Valérie Nicolas (francia)
mezőnyjátékosok:
Valentyina Radulovics (macedón), Kari Mette Johansen (norvég), Ljudmila Posztnova (orosz), GÖRBICZ ANITA, Irina Poltorockaja (orosz), Linn Kristin Riegelhuth (norvég), Emilija Turej (orosz), Simona Gogirla (román), Sophie Herbrecht (francia), Oana Soit (román), Georgeta Teodora Denis-Vartic (román), PÁDÁR ILDIKÓ
edző: Jevgenyij Trefilov (orosz), Marit Breivik (norvég)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását