2024. április 29. - Péter

Szex és New York premier New Yorkban

Összeházasodnak vagy nem - kérdezik a rajongók, bejön a biznisz vagy sem - izgulnak a napokban világszerte mozikba kerülő Szex és New York című romantikus komédia befektetői.
2008. május 28. szerda 13:00 - Hírextra
A négy évvel ezelőtt befejeződött, hat sikeres évadot megélt HBO-tévésorozat tántoríthatatlan rajongótábora kedd este ellepte a film New York-i premierjének helyszínét, a Radio City Music Hallt környező utcákat, hogy akár csak egy pillanatra is láthassa az eseményre érkező főszereplőket: Sarah Jessica Parkert, Kim Cattrallt, Cynthia Nixont, Kristin Davist és Chris North-t, azaz a nagy Ő-t.

A mozi ott veszi fel a történet fonalát, ahol az abbamaradt: Carrie (Sarah Jessica Parker) és a nagy Ő szerelmesek, Samantha (Kim Cattrall) Los Angelesben van a fiújával, Charlotte (Kristin Davis) és férje nevelgetik örökbefogadott kínai kislányukat, Miranda (Cynthia Nixon) pedig Manhattanben éldegél férjével és fiával.

"Mindig tudtam, hogy a nagy Ő sztorijával még adós maradt a történet - elveszi-e Carrie-t? Mi lesz, ha igen és mi lesz, ha nem?" - vetette fel a forgatókönyvíró-rendező Michael Patrick King, aki a 35 évesek és a negyvenesek közötti különbségre alapozta a sztorit.

Arra azért ügyeltek, hogy a sorozat divatőrült közönsége is megkapja, ami jár neki: a filmben szintén Patricia Field felelt a szereplők megjelenéséért.

A kedd esti show-ra is előkerültek az elmaradhatatlan ruhaköltemények. A leheletkönnyűnek tűnő, földet söprő, derékban széles szalaggal összefogott, ezüstös csillogású estélyiben megjelenő Sarah Jessica Parker, aki a produceri feladatokat is ellátta, nyíltan beszélt a filmkészítők aggodalmairól:

"Filmet csinálni négy negyven feletti nőről, ez aztán tényleg nem az, amire Hollywood szereti elkölteni a pénzét" - mesélte, hozzátéve, hogy végül a sorozat rajongói győzték meg a New Line stúdiót. És akkor még mindig ott volt a főszereplők megfőzésének problémája: Kim Cattrall, aki szerint "négy év alatt rengeteg minden változott", alig akart kötélnek állni.

A vegyes kritikai fogadtatás ellenére sok szakértő véli úgy, hogy a hűséges sorozatfüggők elszántsága átsegítheti a mozit a boxoffice buktatóin. A produkció ugyanis azért mégiscsak főleg a harmincon felüli nőket vonzza, sőt a The Variety cikke szerint sok férfi mozibajáró nyilatkozott úgy, hogy inkább a halál, minthogy végigüljék.

A Szex és New York magyar bemutatója június 5-én lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. május 29. 07:30
Ugyan má'! A Zilyeneknek soha nem jön (és jöhet) be a "nagy Ő"... ;-P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását