2024. május 3. - Tímea, Irma

Provance-ban Pitték

Hollywood álompárja mindenhol otthon érzi magát, legyen az Amerika, Ázsia, Afrika vagy Európa. Köztudott, hogy két fiuk ereiben keleti vér csörgedezik, két lányuk pedig Afrikában jött a világra. Angelina rövid időn belül újabb két babának fog életet adni,
2008. május 28. szerda 07:23 - Hírextra
Már meg is találták a körülményekhez illő luxusházat, mégpedig Provence-ben, egy Miraval nevű helyen. A vidéki kúria kétemeletes, kék ablakokkal díszített épülete és a táj szépsége azonnal elvarázsolta a kis családot. Sőt, már alá is írták három évre a bérleti szerződést, a költöztetőkocsik pedig már úton vannak.

A hírességek közül nem ők az elsők, akiket elbűvölt a kastély szépsége. A házhoz tartozik egy stúdió, ahol korábban a The Cure, Sade és az Oasis is megfordult már. Sőt, mi több, a Pink Floyd ott vette fel a The Wall címet viselő albumát.

Jolie Saint-Jean-Cap-Ferrat-ban szeretne életet adni ikreinek, és Cannes-ban célzott arra is, hogy talán a franciáknál éli le hátralévő életét is, a gyerekek második anyanyelve ugyanis a francia. Brangelináékat ismerve azonban nem kétséges, hogy lesz még jópár hely, ahol álomházat találva le szeretnének telepedni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását