2024. április 26. - Ervin

Tippek az első közös nyaralásra

Itt a nyár! Végre előveheted a bőröndöt, és magadra kaphatod a fürdőruhád! Ráadásul nem is egyedül indulsz útnak? Ez az első közös nyaralás? Most aztán kiderül, kibírjátok-e egymással a nap 24 órájában.
2008. május 27. kedd 07:50 - Hírextra
Sőt, ha figyelsz, arra is fény derül, van-e jövője a kapcsolatotoknak, vagy egy hét múlva már egy másik lány hátát kenegeti! Itt van négy hasznos tipp, ha nem a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? főszerepét játszod!

1. A pakolás

Ha nem is vagy tipikus nő, akkor is rengeteg időbe telik összeállítani az úti csomagodat. De ha még egy négy napos útra is vinni akarod az összes ruhádat, ne csodálkozz. Elég lesz mindenből egy! Hidd el, a legfontosabb úgyis a fürdőruha, és a bugyi! Ráadásul a pasik titkon azokért a nőkért lelkesednek, akik képesek 5 perc alatt útnak indulni, mindössze egy miniatűr retiküllel!

2. Te

Itt az ideje, hogy megmutasd az igazi arcod. Nem alhatsz sminkben, ugye tudod? Ráadásul értelme sincs sok! És a pasid nem egy mű-nőt akar maga mellet tudni, hanem egy húsvér embert! Szóval csak természetesen!

3. A terv

Ne tervezd túl a dolgot! Jó, ha előre leszögezitek, milyen típusú pihenésre vágytok. Aktív túrázás, vagy egész napos ágyban evés! Ha egy köztes állapot mellett döntetek, akkor is hagyj teret a spontán időtöltésnek. A nevezetességekről ettől még nem maradtok le!

4. A szabadidő

Légy őszinte: egy hét hosszú idő. Főleg egy friss kapcsolatban lehet sokkoló! Ezért engedélyezz magatoknak néhány külön töltött órát! Elég, ha kérsz magadnak egy kis pihit, és megbeszélitek, hogy ebédig szétváltok. Hidd el, ezzel olyan jó teszel, amitől leesik majd az álla!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását