2024. március 29. - Auguszta

Spanyolországban a Police

A nyolcvanas évek legendás csapata, a Police 55 ezres közönség előtt adott koncertet csütörtök este Barcelonában, a világkörüli turné egyetlen spanyolországi állomásán. A koncertsorozatot négy hónappal ezelőtt indították a kanadai Vancouverben.
2007. szeptember 28. péntek 09:41 - Hírextra
Azután a kritikusok ugyan fanyalogtak, a barcelonai koncertre mégis tíz óra leforgása alatt elkelt az összes jegy. Utoljára 1983-ban lépett föl a trió Spanyolországban.

Október 20-án a Police a londoni Wembley-ben koncertezik. Azután Észak- és Dél-Amerika, Ausztrália és Új-Zéland színpadain is feltűnnek.

Az énekes és basszusgitáros Sting, Stewart Copeland dobos és Andy Summers gitáros 1977-ben alapították a Police-t, majd öt sikeres album után 1986-ban szétváltak.

1986-ban, mikor a "best of" albumot rögzítették, Sting és Copeland haragban voltak, még arra sem voltak hajlandóak, hogy egy stúdióban tartózkodjanak. Idén azonban megenyhültek, Sting összetrombitálta a bandát egy nosztalgiaturnéra.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását