2024. április 29. - Péter

Jamie Oliver: "Ha nem főzöl, nincs szex"

Ha nem főzöl, nincs szex - ezt a radikális kényszerítőeszközt javasolja az egyik leghíresebb brit sztárszakács, Jamie Oliver azoknak a hölgyeknek, akiknek férjük vagy barátjuk nem hajlandó legalább az alapvető főzéstudományt elsajátítani.
2008. május 25. vasárnap 16:41 - Hírextra
A Magyarországon is jól ismert séf éppen egy új sorozatot forgat az angliai Yorkshire grófság konyhájáról, és teljesen megdöbbent azon, hogy a helybéli férfiak közül milyen kevesen tudnak főzni. - "+Na ne hülyéskedjen már+, hangzik a rendszeres válasz, amikor felteszem a kérdést, hogy egyáltalán bármit el tudnak-e készíteni a konyhában" - panaszkodott Oliver a The Sunday Times beszámolója szerint.

Az igen népszerű tévészakács úgy véli, hogy "a férfiakat a szex vezérli", ezért ha a hölgyek azt akarják, hogy párjuk betegye a lábát a konyhába, a legjobb módszer a szexstop, egészen addig, amíg a férfi el nem kezd főzni.

Oliver tapasztalata szerint az ügy nem reménytelen: ahogy a férfiak túljutnak az első akadályokon, és megtanulják legalább néhány étel elkészítését, "szétterül a büszkeség a képükön".
A brit konyhaművésznek meggyőződése, hogy az iskolai tanrend részévé kell tenni az alapszintű főzési tudományok tanítását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását