2024. április 25. - Márk

Éremeső az Eb-n

Négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a felnőttek mezőnyében a kyokushin karatésok plovdivi Európa-bajnokságán.A hazai szövetség tájékoztatása szerint a formagyakorlatban Nagykőrösi Szabó István győzött, Tóth Attila és T
2008. május 25. vasárnap 14:26 - Hírextra
A női küzdelmi kategóriákban Ábrahám Edit (65 kg) megvédte címét, a nehézsúlyú Zatykó Zita pedig második lett, ezzel mindketten bekerültek a jövő évi, szentpétervári Világkupán induló Európa-válogatottba.

A férfiaknál Rózsa Gábor (70) szintén megismételte tavalyi győzelmét, az ugyanebben a súlycsoportban küzdő Pető Krisztián pedig harmadik lett. A 80 kilósok között magyar házidöntőt rendeztek, amelyet végül Magna Gergő nyert meg Bak Sándor ellen. A fináléba került versenyzők szintén tagjai lettek az Európa-válogatottnak.

A juniorok küzdelmeit is figyelembe véve a magyar csapat 10 arany-, 4 ezüst- és 4 bronzérmet szerzett a kontinensviadalon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását