2024. április 29. - Péter

Milliárdos feledékenység

A fiatal magyar demokrácia egyik legsúlyosabb vesztegetési ügyében is fordulatot hozhat egy lapunk birtokába került dokumentum.
2008. május 23. péntek 11:50 - Hírextra

Ebben a január vége óta házi őrizetben lévő Juhász Károly - a 18 millió forintos terézvárosi vesztegetési ügy egyik gyanúsítottja - az A9 Ingatlanforgalmazó Kft. ügyvezetőjeként tesz ajánlatot Verók Istvánnak, Terézváros szocialista polgármesterének az Andrássy út 68. szám alatt lévő, korábban középiskolaként működő épület megvásárlására.

A 2004. április 22-én kelt levél értelmében az ajánlat 860 millió forintról szól, az A9 Ingatlanforgalmazó Kft. ennyit kínál az épületért. Ajánlatát a VI. kerületi önkormányzat tulajdonképpen már három nappal korábban, április 19-én elfogadta, ez a levél inkább csak kiegészítéseket tartalmaz, jelezve, hogy a szerződést - idézzük a levélből - "az ingatlanpiaci gyakorlatnak megfelelően" nem feltétlenül a saját, hanem esetleg valamilyen "projekttársaság" nevében köti meg a cég. 2008. február 27-i számában nyilatkozó Verók István még csak azt sem tudja, hogy ki az a Juhász. (Forrás: Magyar Hírlap)

Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását