2024. május 11. - Ferenc

Fidesz: van pénz, csak...

Van pénz, csak nem arra költik, amire kell - jelentette ki Ágh Péter azon a csütörtöki sajtótájékoztatón, melyen bemutatta a www.korrupedia.hu honlapot. Közölte: a szocialista-szabad demokrata korrupciós lexikon című portálon az MSZP-SZDSZ kormánykoalíci
2008. május 22. csütörtök 16:40 - Hírextra
A Fidelitas ügyvezető alelnöke szerint a Gyurcsány-kormány arra hivatkozva zár be kisiskolákat, postákat, szüntet meg vasúti szárnyvonalakat hogy nincs pénz; az internetes oldallal azt akarják bemutatni, hogy van, csak nem helyesen használták fel.

"A hatalommal való visszaélés tipikus példái ezek, hiszen nem arra használták a hivatalt, a felelősséget, hogy az országnak jobb legyen, hanem arra, hogy a barátaiknak és saját maguknak jobb legyen" - hangsúlyozta a fideszes politikus.

Kiemelte: a honlapon csak olyan cikkeket használtak fel forrásként, amelyekkel szemben - információik szerint - nem kértek helyreigazítást.

A portált bemutatva Ágh Péter felhívta a figyelmet, hogy az oldal bárki által bővíthető, és várják azok jelentkezését, akik tudnak korrupciós ügyekről. A beérkezett információk helyességének igazolása után az ügyet publikálni fogják a honlapon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2008. május 22. 21:02
Igazat adok a képviselő úrnak, tudjuk meg, hogy kik és mit tulajdonítottak el a közösből.
De soroljuk fel azokat is, akiknek a felelőssége, hogy ezt megtehették.
Javaslom, ne csináljunk szex vecsernyét, vagy pingpong politikát, lássuk a medvét.

"Vonza András -az Orbán kormány- volt földművelésügyi miniszter elismerte a Magyar Távirati Irodának, hogy valóban a Nyírségbe került több olyan eszköz, amit miniszterként használt.
Így egy állami tulajdonú Nissan Terrano terepjáró, hat mobiltelefon, két laptop, egy szolárium, egy kondícionálógép és egy csaknem félmillió forint könyv szerinti értéken nyilvántartott dohányzóasztal is.
Az átadott huszonöt tétel korábban a leköszönt miniszter személyes használatú eszköze volt. Megítélése szerint ezek a használati tárgyak a szabolcsi állategészségügyi állomás munkáját segítik."
/Hosszú ceremonia után rendezödőtt/
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását