2024. május 2. - Zsigmond

Egy magyar már van a döntőben

Kialakul ma az Eurovíziós Dalverseny döntőjének mezőnye - a belgrádi Arénában este rendezik a második elődöntőt, amelyben Csézy is színpadra áll.
2008. május 22. csütörtök 08:48 - Hírextra

A dalverseny negyvenhárom indulója közül tizenkilenc ország versenyzője lép színpadra. Az MTV által is közvetített adás nézői a következő országokra szavazhatnak telefonon: Izland, Svédország, Törökország, Ukrajna, Litvánia, Albánia, Svájc, Csehország, Fehéroroszország, Lettország, Horvátország, Bulgária, Dánia, Grúzia, Málta, Ciprus, Macedónia, Portugália.

A keddi első elődöntőből tízen már bekerültek a szombat esti végső megmérettetésre, köztük Oroszország versenyzője, Gyima Bilan, aki Edvin Marton virtuóz hegedűkísérete és Jevgenyij Pljuscsenko olimpiai bajnok műkorcsolyázó előadása segítségével hódította meg az európai közönséget.

A dalverseny legfiatalabb résztvevője a 16 éves albán énekes, Olta Boka, a legidősebb a 75 éves Ladislav Demetterfys, a Horvátországot képviselő együttes tagja.

A szombat esti döntőn 25 előadó versenyez majd a közönség szavazataiért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását