2024. április 25. - Márk

Fidesz: 1,5 milliárdba került az egészségbiztosítás privatizációja

Másfél milliárd forintba került eddig az egészségbiztosítás privatizációja - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus tájékoztatása szerint a kormány 440 millió forintot költött a 22 regionális pén
2008. május 20. kedd 14:56 - Hírextra

Varga Mihály hozzátette: 403 millió forintba került a törvény kommunikációs kampánya és 130 millióba az egyéb hirdetésszervezés.

A fideszes képviselő hangsúlyozta: ez még nem a teljes összeg, ezért felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul számoljon el azokkal az összegekkel, amelyeket az elmúlt másfél évben az egészségügyi reformokra költöttek.

Az Országgyűlés hétfőn kezdte el annak a kormány által benyújtott törvényjavaslatnak a tárgyalását, amely hatályon kívül helyezi az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt. Utóbbit - tavaly decemberben, majd idén februárban - kétszer is elfogadta a parlament.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Gazdász
2008. május 24. 13:36
2000-ben meg 80 millárdért ünnepeltették az emberekkel vekker vikit, csak azt már elfelették a néppel! Falu zászlók, Korona sétáltatás, stb...
Szifo
2008. május 20. 15:28
Undorító a Fidesz!
És mennyibe került a hatalmas károkat okozó népszavazási cirkusz? Azt nem a nép fizeti?
És az ingyenes egészségügy illúziójáért, a helybenjárásért, a demagógiáért, a felelőtlen, hazug politikáért mennyit fizetünk Varga úr?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását