2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Rátgéber nagyot ugrik Orfűn

„Június 19-én átugrom az orfűi tavat”- jelentette ki határozottan Rátgéber László, a magyar kosárlabdasport legendás edzője. Az edzéseket rögvest meg is kezdte, trénereként az Orfűn élő barátját, Lovasi Andrást kérte fel.
2008. május 19. hétfő 07:45 - Hírextra
Senkinek nem sikerült eddig átugrani az orfűi tavat, Rátgéber László azonban kísérletet tesz erre, hisz – amint elmondta – ifjú korához képest is kitűnő fizikai és szellemi kondíciónak örvend, és nem hagyhatja képességeit kihasználatlanul. Ezzel a rekordkísérlettel tartozik is az orfűieknek, hiszen ott vehette feleségül kedvesét.

Rátgéber – kemény sportemberként – hosszú órákat tölt most edzőteremben, tréneréül az orfűi Lovasi Andrást választotta, akivel már a horgászsportban komoly eredményeket mutattak fel. Most azonban a tóugrásra gyúrnak, és hívnak mindenkit, aki e sportban jeleskedni akar, június 19-én 14.30-kor, Orfűn, a Baranya megyei Hegyháton, a Mecsek hegység északnyugati "hátánál", Pécstől 15 km-re elhelyezkedő üdülőfaluban.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását