2024. május 5. - Györgyi

Snooker vagy szex Bódy Sylvivel?

Ön mit választana? A kilencszeres szépségkirálynőt, az év playmatejét, a férfiak vágyainak tárgyát, vagy inkább tévét nézne? Volt olyan férfi, aki az utóbbit választotta.
2009. szeptember 22. kedd 08:59 - Zelenij Linda
Ma kiderül, a bombázó Bódi Sylvi hogyan csábít, mit gondol a férfiakról, kapcsolatokról, de megtudhatjuk azt is, hogy bizony volt olyan férfi, aki helyette a tévét választotta.

Bódi Sylvi az a típusú nő, akit szinte minden férfi meg akar kapni legalább egyszer. Nemcsak tökéletes alakja és gyönyörű arca van, de olyan szexuális kisugárzással rendelkezik, amely csak keveseknek adatik meg.

A gyönyörű glam-modell magánéletéről az elmúlt esztendőkben rengeteget cikkeztek, a megjelent írásokbólkból azonban nehéz kideríteni, hogy mi igaz és mi nem. Sylvit nem egyszer vádolták meg, hogy kedveseit bizonyos szempontok alapján választja ki, vagyis a szerelmi életében túlontúl fontosak neki az anyagiak. Ám Sylviről csak kevesen tudják azt, hogy már tizenévesen igen jól kereső üzletasszony volt, hiszen amellett, hogy fotózásokra járt, modellügynökséget vezetett.

„Nekem nincs és nem is volt szükségem arra, hogy eltartsanak, húszéves sem voltam, amikor már igen szép pénzt kerestem a saját vállalkozásommal. Kiskosztümben, szemüvegben jártam tárgyalásról tárgyalásra, vettem kocsit, eltartottam magam. Közben pedig a saját karrieremet is építettem. Mindig is tudatos nő voltam, és szépen haladtam előre, fokozatosan valósítottam meg az álmaimat és a terveimet. Az elképzeléseimből nem szívesen engedtem soha, a magánéletemben sem, talán ezért is szakítottam mindig én” – mesélte a szépség, aki szerint a sikeres férfiak igenis a legvonzóbbak.

„A sikeres férfiakat olyan aura veszi körül, amely roppant szexissé teszi őket. Mellettük a nő biztonságban érzi magát. Mindig olyan férfira vágytam, akire felnézhetek, aki nagyon jó abban, amit csinál. Nem igaz, hogy nekem egy férfinél az anyagiak számítanak, ugyanakkor az tény, hogy a férfiak, akik mindent elértek, amit akartak, megvalósították az álmaikat, azok magabiztosak, olyan kisugárzásuk van, amely vonzó számomra.

Kevésszer voltam igazán szerelmes, noha imádok az lenni. Néha azt hiszem, én a szerelembe vagyok szerelmes. Szenvedélyes nő és szerető vagyok, éltetnek a nagy érzések, fontos számomra a tűz egy kapcsolatban „– fejtette ki Sylvi, aki határozott elveket vall arról is, hogy egy férfit hogyan kell meghódítani és megtartani.

„A férfiakat az érzékeik vezérlik. Egy szép, izgató nő bármit el tud érni. Én tudatosan élek a nőiességemmel, a kisugárzásommal, tudom, hogy milyen hatással vagyok a férfiakra. Egy szép mosoly, egy érzéki tekintet, egy ízlésesen szexis ruha vagy fehérnemű „– ezek mind a csábítás kellékei. Ám egy férfi megtartásához már több minden kell. Fontos, hogy a nő folyamatosan fent tudja tartani az érdeklődést maga iránt, ne legyen unalmas, és tudjon újat mutatni. Persze még egy ilyen gyönyörű nővel is előfordult egyszer, hogy kedvese visszautasította.

„Vicces, de egy ízben legyőzött a tévé – mesélte hangosan nevetve Sylvi. - Pontosabban egy snooker döntő volt a ludas. A kedvesem a tévé előtt ült, és nézte a közvetítést. Nekem azonban kedvem lett volna hancúrozni, ezért a hódítás egész tárházát dobtam be. Beöltöztem gyönyörű fekete fehérneműbe, elkezdtem tekergőzni a bárpulton, hogy a kedvesem hangulatba jöjjön. Ám a drága ember rám nézett, majd vissza a tévére, és egy szempillantás alatt döntött: megkért, hogy öltözzem fel, mert meg fogok fázni, amúgy meg értékeli a műsort, csak hát sportközvetítés van a tévében... Mondanom sem kell, tíz körömmel estem neki.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nyusz
2009. szeptember 22. 09:08
Micsoda hir hát én is inkább a tv-t nézném.
Életcél???
Mire észbe kapsz szivem egy vén tyúk leszel gyerek nélkül.
Egy mell mütét nem ártana ahogy elnéztem a naptári fotózást.Smink nélkül senki vagy.
Nem szégyeled magad vén szatyor.
Beszéd hibás kis p§csa
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását