2022. július 1. - Tihamér, Annamária

30 ezer doboz csempészcigit fogtak

Tizennyolcmillió forint értékben 30 ezer doboz csempészett cigarettát foglalt le a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Nyomozó Hivatala Tyukodnál - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) hétfőn az MTI-vel.
2008. május 19. hétfő 17:52 - Hírextra
A megyei rendőrség és a vámosok közös, vasárnap éjszakai akciójában ellenőrzésre állítottak meg egy Nagyecsed irányába tartó autót, valamint a közvetlen mögötte haladó kisteherautót. Utóbbi jármű, észlelve a rendőri jelenlétet, megfordult és Tyukod irányába kezdett menekülni - áll a közleményben.
A község határában lévő pénzügyőrök megkülönböztető jelzést használva megállították a teherautót, a sofőr azonban kiugrott a járműből és a szántóföldön keresztül elmenekült. A teherautót átvizsgálva kiderült, hogy a rendszám egy másik autóhoz tartozik, a raktérből pedig 30 ezer doboz, ukrán zárjegyes cigaretta került elő.

A "felvezető autóként" közlekedő jármű vezetőjét, aki nem ismeretlen a pénzügyőrség számára, őrizetbe vették. A teherautó sofőrjét még keresik, ellene jövedéki orgazdaság és rendszám meghamisítása miatt adtak ki körözést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását