2024. április 28. - Valéria

Nemcsak jelene, de jövője is van a nyomtatott sajtónak

Nemcsak jelene, de jövője is van a nyomtatott médiának - mondta az idén második alkalommal megrendezett Sajtófesztiválon Kázmér Judit, a szervező Magyar Lapkiadók Egyesülete elnöke.
2008. május 17. szombat 19:47 - Hírextra
A digitalizáció adta eszközök új lehetőségeket adnak a nyomtatott média kezébe - tette hozzá, emlékeztetve arra, hogy a magyarországihoz hasonló, demokratikus, sokszínű lappiac segít előrevinni a világot.

Megjegyezte: nem véletlen, hogy épp a Vörösmarty térre szervezték az eseményt, hiszen itt rendezik meg minden évben a háromnegyed százados múltra visszatekintő könyvfesztivált is, amely szintén azt bizonyítja: az emberek nem mondanak le az olvasásról.

Az idén mintegy negyven kiállítót felvonultató fesztivál nem csupán helyszínt, de stílust is váltott: amellett, hogy a Városliget széléről Budapest belvárosába költözött, a szakmai rendezvények, kerekasztalok helyett inkább szórakoztató programokkal, koncertekkel várta az érdeklődőket a Vörösmarty téren.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását