2024. május 7. - Gizella

Eredménytelen kormányintézkedések

A Fidesz szerint a versenyképesség javítása érdekében meghozott kormányzati intézkedések teljesen értelmetlenek voltak, ezt igazolja a svájci IMD intézet közelmúltban közzétett felmérése is. Minderről a Fidesz frakcióigazgatója beszélt pénteken, Budapeste
2008. május 16. péntek 11:59 - Hírextra

A kormány alkalmatlanságát bizonyítja, hogy a kormány által kitűzött cél, a versenyképesség nemhogy javult volna az intézkedések hatására, hanem romlott - mondta Répássy Róbert sajtótájékoztatóján.

Közölte: minden egyes perc, amit a Gyurcsány-kormány a hatalomban tölt, milliárdos károkat okoz az országnak. Politikusok, szakértők, hazai és külföldi elemzők napról-napra világossá teszik, hogy a dolgok rossz irányba mennek, a kisebbségi kormányzás az ország érdekeivel ellentétes - tette hozzá.

A politikus szavait azzal támasztotta alá, hogy a svájci IMD intézet 2008. évi versenyképességi rangsorában Magyarország 55 ország közül a 38. pozíciót szerezte meg, három helyet visszacsúszva tavaly óta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását