2024. április 29. - Péter

Valóságshowt készítenek a válásából?

John Cleese harmadjára válik és szerinte minden pénzt és viccet megér. Válópere végéig havi 150 ezer dolláros (csaknem 28 millió forintos) feleségtartási díj megfizetésre ítélte egy kaliforniai bíróság a válófélben lévő John Cleese színészt, a Monty Pytho
2008. május 15. csütörtök 15:03 - Hírextra
A komikust a bírói döntést követően sem hagyta el humorérzéke, mivel tolószékén kigördülve a bíróság épületéből széles mosollyal közölte, hogy a válás drága mulatság, de bizony megér minden pennyt. A színész elmondta, válóperes iratait elküldte a Monty Python sorozatból ismert kollégáinak, mert elég viccesnek tartja ahhoz, hogy valóságshow-t írjanak belőle.

A 68 éves brit színész térdét a napokban műtötték, ezért kényszerült tolószékbe.

Cleese 15 évet töltött együtt Alyce Faye Eichelberger amerikai pszichotherapeutával, a pár négy hónapja él külön. A hölgy jelenleg egy New York-i luxusszállóban lakik, napi 1200 dollárért, azaz majdnem 200 ezer forintért.

A színész megerősítette, hogy eladni készül a több mint 8 millió dolláros Santa Barbara-i tanyáját, hogy kifizethesse válása költségeit.

Cleese utóbbi hat évben befolyt jövedelmét felesége ügyvédei 20 millió dollárra becsülik, bár állítása szerint mindössze havi 100 ezer körül keres, elsősorban filmjei jogdíja révén.
Eichelberger két házra, valamint a színész keresetének felére 1992 óta és évi csaknem kétmillió dolláros tartásdíjra jelentette be igényét.

Cleese mindhárom felesége amerikai. Első neje, Connie Booth szerzőtársa és szereplője volt a Waczak szálló című sorozatnak. Második felesége Barbara Trentham tévés rendező és festő volt.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását